Home Activiteiten Word Levens -en Zielsmissiecoach met de Gouden Reis methode

Word Levens -en Zielsmissiecoach met de Gouden Reis methode

Versterk je met een transformerende methode en opleiding. Je krijgt alles mee om een stralende en succesvolle coach te worden.

 

Wil je via intuïtief energetisch werk mensen regelrecht bij hun unieke talentencode en levensmissie brengen?

Wil je een inspirerende coach zijn met een verrijkende methode inclusief tools en inzichten rond ondernemerschap, manifestatiewerk en transformatie van blokkades?

Wil jij  een stralende gids zijn voor een meer verlichte samenleving?

Kies dan de 2 daagse training “Word Levens- & Zielsmissiecoach met de Gouden Reis methode”

Of  “Word Gouden Reis Coach Master Formule” 4 daagse training gespreid over 4 maanden inclusief 3 BONUSSEN en opvolgdag 

 

Een nieuwe video aangepast aan de doorgevoerde wijzigingen en aanvullingen van deze cursus is in de maak.

HERKEN JE DEZE VRAGEN EN VERLANGENS?

 

 • Wil je als begeleider van mensen andere mensen helpen hun levensmissie te realiseren en hen te begeleiden in hun transformatieproces?
 • Wil je zelf als coach je diepste essentie ontdekken?
 • Verlang je ernaar om in je eigen licht, je kracht en vertrouwen  te gaan staan?
 • Voel je dat je hier bent om meer liefde en schoonheid in deze wereld te brengen en anderen in hun licht te zetten?
 • Zou je graag als coach zelf meer overvloed willen aantrekken
 • Wil je dat jouw klanten echt resultaat gaan halen en dat jij jezelf kan onderscheiden met een werkende en verrijkende formule?
 • Wil je voluit naar buiten komen met jouw unieke kwaliteiten, wijsheid en liefde ook al heb je misschien nog niet veel ervaring maar voel je wel dat dit jouw missie is?
WAT BRENGT JE DEZE UNIEKE OPLEIDING

 

 • Je krijgt een echt werkende methode mee die mensen hun hart en ziel raakt en je leert hoe jouw klanten hun missie en dromen daadwerkelijk kunnen realiseren.
 • Je leert werken met archétypes, geleide visualisaties, eenvoudig opstellingswerk en chakrawerk om mensen op intuïtieve wijze bij hun levensmissie te brengen.
 • Via krachtige healingmethodes transformeer je je eigen blokkades als mens en coach om zo met meer vreugde, kracht en vertrouwen je werk te kunnen doen.
 • Je krijgt -als je kiest voor de Master Formule- informatie en technieken mee rond manifestatiewerk, marketing, innerlijk leiderschap en ondernemerschap mee.
 • Je zal meer liefde, plezier en verbinding in je eigen leven ervaren en dat ga je ook meegeven aan je klanten.
 • Je krijgt -als je kiest voor de Master Formule- regelmatig opvolg- en integratiesessies, een netwerk en een plaats op mijn website onder Gouden Reis coaches met een link naar je eigen website of contactgegevens zodat je meer zichtbaarheid krijgt.

 

Methodiek

Er wordt gewerkt met de methodiek van De Gouden Reis waarbij geleide visualisatietechnieken, eenvoudig opstellingswerk, chakrawerk, ontspanningsmeditatie en diepe inzichtsvragen leiden naar heldere ontdekkingen over ieders belangrijkste zijns- en wordingskwaliteiten, ieders belangrijkste archétypes, ieders unieke talentencode en levensmissie.

Archétypes zijn deelpersoonlijkheden die in ons verscholen zitten en die aandacht vragen waarbij elk archétype een andere functie heeft. Het is juist door deze functies beter te leren kennen dat mensen helderheid krijgen over de zin en de betekenis van al hun kwaliteiten waardoor ze hun kwaliteiten en archétypes ook beter kunnen inzetten in hun leven en hun werk. De Gouden Reis methode zorgt voor meer balans en voldoening in werk, relaties en gezondheid.

Je maakt je eigen Gouden Reis methode

Je bent als coach vrij om zelf met de methode je eigen ding te maken. Je krijgt tal van mogelijkheden mee om met deze methode te werken en kiest dus zelf welke werkwijze(n) jou liggen en in welke je eventueel wil gaan oefenen. Uiteraard kan je met je eigen creativiteit allicht nog een persoonlijke touch aan deze methode geven.

Individueel als groepswerk mogelijk

Je kan met deze methode zowel individueel aan de slag met je klanten of in groep met een workshop of traject.

Voor jongeren en volwassenen

Met deze methode kan je zowel met jongeren (vanaf 11 jaar) als volwassenen werken.

 

 

Voor Wie

Dit programma is zeer geschikt voor ondernemende coaches, of coaches in spé, therapeuten, trainers, lichtwerkers die werken vanuit bezieling. Heb je nog weinig ervaring als coach maar voel je dat dit echt met jou resoneert en wil je er ook echt voor gaan, neem zeker contact op. Deze opleiding is voor begeleiders van mensen die dienstbaar willen zijn, die meer in hun licht willen gaan staan en op zoek zijn naar een krachtige methode die werkt en  succes biedt mits gemotiveerde en geïnspireerde inzet.

 

 

“Coach mensen succesvol naar hun
hart en ziel, hun dromen en hun missie”

De training is erop gericht om jouw innerlijke licht, jouw wijsheid en helende kwaliteiten op te doen lichten, om je energie te verhogen en een stralende en succesvolle gids te worden voor anderen.”

 

Trainer: Peter Grard

 

Programma: je kan kiezen uit de 2 opties:

1° LEER DEZE VERRIJKENDE METHODE :  Kies dan de 2 daagse training “Word Levens- & Zielsmissiecoach met de Gouden Reis methode” inclusief 1 individuele opvolgsessie

2° LEER DE METHODE & WORDT MASTER GOUDEN REIS COACH : Kies dan de 4 daagse opleiding “Word Gouden Reis Coach Master Formule” inclusief verschillende BONUSSEN en opvolgdag

Je kan ook starten met de tweedaagse en later inschrijven voor het geheel of een deel van de Master Formule. Je betaalt dan iets meer dan wanneer je meteen voor de Master Formule inschrijft.

2 daagse opleiding WORD LEVENS- & ZIELSMISSIECOACH met de Gouden Reis methode

 • Inclusief 1 opvolgsessie

 • INHOUD: Je ondergaat jouw eigen reis naar je unieke talentencode en levensmissie en je krijgt zicht hoe jij als coach met deze methode kan werken.
 • INBEGREPEN: getuigschrift, cursusbundel en werkmateriaal, 2 x lunch, koffie, thee, frisdrank, versnaperingen. Het E-book Droommanifestatie en 1 opvolgsessie  (ofwel een dag in groep enkele weken na de tweedaagse ofwel een individuele opvolgsessie van +/- 2 à 2,5 uur live of via skype. Tijdens deze opvolgsessie wordt het geleerde besproken na inoefening en is er ruimte om je eigen gouden reis verder te verkennen en te verdiepen. Je kan ook lid worden van een besloten facebookgroep waar extra info en tips komen.
TARIEF: € 447,00 Gespreid betalen is mogelijk mits administratieve meerkost. Het tarief is dan €496 = €124/maand gespreid over 4 maanden. Voor gespreide betalingen zie webshop.

Bekijk agenda  Schrijf hier in voor de tweedaagse

 

WORD GOUDEN REIS COACH “Master Formule”

  • 2 daagse training Word Levens- & Zielsmissiecoachmet de Gouden Reis Methode

  • Integratiedag enkele weken na de tweedaagse 

  • 2  verdiepingsdagen om tot je volle potentieel te komen binnen de 4 maanden na de tweedaagse (inhoud : zie verder)

  •  Eén extra individuele opvolgsessie van 2,5 uur 

  • BONUS 1: een plaats op mijn website als Gouden Reis Coach

  • BONUS 2: gedurende 1 jaar welkom op alle integratie- en verdiepingsdagen samen met alle cursisten 

  • BONUS 3: 1 jaarlijkse lunch met alle Gouden Reis Coaches

 • INHOUD: De 2daagse training waar je de methode van de Gouden Reis aangeleerd krijgt + 3 verdiepings- en integratiedagen enkele weken na de cursus waar aandacht besteed wordt aan: 1) bespreking van eigen ervaringen in het werkveld – 2) uitdieping van je missie en archétypes  – 3) transformatie van blokkades en negatieve overtuigingen –  4) input rond manifestatiewerk – 5) innerlijk leiderschap – 6) regulering van emoties – 7) ondernemerschap
 • ASSISTEREN: Je kan je ook opgeven om tijdens een tweedaagse mee te komen assisteren.
 • INBEGREPEN: getuigschrift, cursusbundel en werkmateriaal, 2 x lunch op de tweedaagse training, koffie, thee, frisdrank, versnaperingen op alle bijeenkomsten, een plaats op mijn website als Gouden Reis Coach, het E-book Droommanifestatie, 1 individuele opvolgsessies van 2,5 uur enkele weken na de cursus + de bonussen van de Master Formule én je kan lid worden van een besloten facebookgroep waar extra info en tips komen.
TARIEF: € 825,00 Gespreid betalen is mogelijk op 4  mits administratieve meerkost. Bij spreiding over 4 maanden is het tarief €840 = €210/maand.  Voor gespreide betalingen zie webshop.

Bekijk agenda  Schrijf hier in voor de Master Formule

 

 

TESTIMONIALS

Toen ik de aankondiging las van de training om zelf coach te worden van deze methode, heb ik op 5 minuten beslist om in te schrijven.
Met alles wat ik al gedaan en geleerd heb, maar ook in mijn eigen persoonlijke proces, voelde dit als een ontbrekend puzzelstuk.
Ik ging in eerste instantie voor mezelf, om meer inzicht te krijgen in mijn eigen missie na een burn out van bijna 2 jaar, maar ik ontdekte dat de Gouden Reis ook prachtig is om door te geven aan mijn cliënten die nog op zoek zijn naar zichzelf.
De fijne groep en de zachte, onvoorwaardelijkheid van Peter, maakten dat ik me veilig genoeg voelde om mijn kwetsbare kanten toe te laten.
Ik ga hier zeker mee aan de slag, want dit is wat de mensen en de wereld nodig hebben: her-verbinden met je Ware kern, je Zielenmissie. Aanrader!

Brigitte Hendrickx

 

Deze training was echt een verrijking. Je kan er direct mee aan de slag en is praktisch zeer bruikbaar. Was een echte eye opener, dus een echte aanrader. Je word in je ziel geraakt.”

Heidi Verbeke

 

 

 

 

Dankbaar voor vandaag. Wel degelijk kunnen ervaren nu! ? Wat een opstellingen. Ja…we kunnen er niet meer omheen. Gaan staan en de stap zetten hè.

Julie De Kinderen

 

 

 

 

 

Mijn eerste gevoel bij de door mij gekozen kaarten : Alles is al aanwezig in mij  !
Zelfvertrouwen neemt sterk toe. Het voelt goed om op afstand te kijken naar mijn op mijn gevoel gekozen archetypen.

Anne Crabbe

 

 

 

 

Zonder verwachting maar wel met een gevoel van ‘dit past op dit moment in mijn leven’ heb ik me ingeschreven in de cursus ‘Word Levens- en Zielsmissiecoach met de Gouden Reis Methode’. Ik volgde Aykohuis al een tijdje maar ofwel kwam de datum niet uit ofwel had ik geen zin om dieper met mezelf te gaan werken. Op een heel ontspannen, ongedwongen manier legt Peter het verloop van het weekend uit. We zijn een groep van mensen met verschillende achtergrond dus kennis van de leerstof is niet nodig. Je gewoon openstellen, het op je af laten komen, je innerlijke criticus op verlof sturen.. dat is de mindset om volop van de Gouden Reis te genieten. Dankzij Peter en de medecursisten zijn er weer puzzelstukjes op zijn plaats gevallen. Bedankt Peter!

Nicole Allaert

De opleiding Levens- en zielsmissiecoach was een bijzonder openbarende ervaring die me inzichten gaf over mijn diepste zelf. Door het opstellen van archetypes die echt bij je horen krijg je verrassend heldere inzichten en duidelijkheid over jezelf, je blokkades en je sterke krachten. De healingmethodes die tussendoor werden geleid voelden als heerlijke ontspanningsmomenten die je echt raakten in je ziel. Deze waardevolle tweedaagse werd door Peter begeleid op een spontane en aangename manier. Ik kan er meteen mee aan de slag. Dankjewel Peter.   Chantal Melijn

 

Ik miste een schakel voor mijn professioneel traject. Daarom volgde ik de training tot gouden reis coach. Ik ging naar huis met veel meer kennis dan ik ooit had gedacht. Zelfkennis: mijn eigen missie. Er is een nieuwe wereld opengegaan dankzij alle deelnemers. Ik kijk er naar uit mijn klanten net datzelfde gevoel van rust te kunnen meegeven.

Caroline Claeys

 

 

 

Wat ‘n inspirerend en verhelderend weekend! Dankbaar voor de inzichten!
Hoe bepaalde archétypes naar boven bleven komen… en dankzij de opstellingen verduidelijkt werden en konden getransformeerd worden… Verbinding op zielsniveau… !!!”

Kirsten Smeets

 

 

 

 

 

Ik leerde veel in deze cursus o.a. mijn belangrijkste archétypes waar ik via meditatie nu nog dikwijls contact mee maak.  Ik ontdekte verschillende belangrijke dimensies van mijn ‘zijn’ en kan die nu ook een plaats geven.  Dat wil dus zeggen dat ik nu een veel dieper contact heb met mezelf  en dat ik veel beter voor mijn eigen welzijn zorg in het dagelijkse leven.  Mijn behoefte om anderen te helpen is er nog steeds, maar ik kan die perfect loslaten om mijn eigen welzijn en eigen welbevinden op de EERSTE plaats te zetten. Ook meditatie heeft nu voor mij een totaal andere dimensie gekregen dan vroeger. Het gevoel van eenheid is nu nog sterker.  Het mooie is dat ik via mijn eigen krachtveld anderen nog beter kan helpen en bovendien kost het mij minder moeite dan vroeger.    Johanna Lambrechts

 

 

CURSISTEN Levens- & Zielsmissiecoach met De Gouden Reis methode (gestart zomer 2016): 1) Vanessa De Cock 2) Nicole Ooms 3) Krisje Scheurweghs 4) Jasmine Moors 5) Linda Aerts 6) Seppe Geuens 7) Nanda Berwers 8) Chantal Melijn 9) Nicolle Allaert 10) Hans Luyten 11) Nele Decorte 12) Gaby Schrijvers 13) Katleen Hammels 14) Sofie Janssens 15) Sigrid Ledigen 16) Inès Voets 17) Heidi Verbeke 18) Anne Marie Crabbe 19) Karin Bral 20) Brigitte Hendrickx 21) Mia Geraerts 22) Monique Vanhamel 23) Julie Dekinderen 24) Kirsten Smeets 25) Caroline Claeys 26) Ingrid Eeckhout 27) Johanna Lambrechts 28) Antje Ketelers 29) Martine Vanlommel 30) An Gooris

CURSISTEN  Gouden Reis Coach (nieuw van zomer 2017): 1) Tine De Bie 2) Dominique Jacobs 3) Carmen Sita 4) Irena Yperman

 

Bekijk agenda

 

 Schrijf hier in voor de tweedaagse
 Schrijf hier in voor de Master Formule
 

 voor gespreide betalingen zie webshop