Home Activiteiten Gouden Reis Traject

Gouden Reis Traject

Ontdek jouw levenspotentieel, je levens- en zielsmissie en bevrijd je van jouw blokkades

 

Wil je je droom en levensmissie realiseren en jouw volle potentieel gaan leven?

Wil je meer levensvreugde en zielsvervulling?

Wil je je hart en je ziel volgen en het goud in jezelf ontdekken en je eigen unieke zielstalentencode ontdekken?

 

Waarom je dit Traject zou volgen
het Gouden Reis Traject is een groeitraject naar jouw volle potentieel wat al vanaf de geboorte in je besloten lag  met als doel dat jij jezelf waar kan maken, dat jij in je kracht en vertrouwen komt en jouw ding kan gaan doen.
Je ontdekt helder wat je hier komt doen, hoe je via je eigen innerlijke bronnen tot je kracht kan komen en je niets meer buiten jezelf moet zoeken. Je krijgt hier de kans je te ontdoen van alles wat je tegenhoudt.
Na dit traject hoef je geen workshops en cursussen meer te volgen tenzij om je te verdiepen of je te specialiseren en niet meer vanuit “ik ben nog niet goed genoeg”, wel vanuit interesse en nieuwsgierigheid. Alles zit immers al in jouw vanaf je geboorte. Je ziel heeft dit leven gekozen om jouw leven te leven en te genieten, te spelen, liefde en vervulling te beleven. 
JE ZAL ALLES IN JEZELF GEVONDEN HEBBEN NA DIT TRAJECT, JE ZAL HET GOUD IN JEZELF HERONTDEKT HEBBEN!  

 

Wat je gaat ontdekken
 • Je ontdekt jouw levens- en zielsmissie (innerlijk en uiterlijk).
 • Je ontdekt jouw unieke talentencode en de verborgen kwaliteiten die ondergesneeuwd waren.
 • Je ontdekt hoe je na een burn-out of bore out weer energie zal krijgen.
 • Je krijgt helderheid om een goede beroepskeuze te maken.
 • Je gaat via transformatietechnieken blokkades transformeren die je weerhouden jouw weg te gaan.
 • Je gaat meer zelfvertrouwen, kracht en eigenliefde ervaren.

 

Wat ik van je vraag
 • Ben je bereid het pad te gaan en alle commentaar achter jou te laten?
 • Wil je het leven gaan leven dat jij je later wil herinneren?
 • Gun dan jezelf een ticket naar de meest wonderlijke reis in jezelf. Je ontdekt de sleutels tot jouw schatkist en je betreedt de wereld van je levensdroom.
 • Wil je er écht voor gaan? En ben je bereid tijdens en na het traject zelf de verantwoordelijkheid helemaal op te nemen? JA? Dan ben je heel erg welkom. Resoneert het met je maar twijfel je toch , neem dan even contact op. Je krijgt heel wat mee ter ondersteuning zodat je het niet helemaal alleen moet doen.

 

4 BONUSSEN
Na je inschrijving en (eerste) betaling krijg je GRATIS toegestuurd
 • BONUS 1: Geleide visualisatie JOUW DROOMLEVEN
 • BONUS 2: GRONDINGSMEDITATIE
 • BONUS 3: INNERLIJK KIND HELINGSMEDITATIE
Inhoud en aanbod van het Traject

GOUDEN REIS

Tijdens het eerste deel volg je de workshop De Gouden Reis (*). We werken hier  met archétypes om meer zicht te krijgen op welke energieën in je leven. Archétypes zijn deelpersoonlijkheden in jou die geleefd willen worden, die jou iets komen brengen op verschillende vlakken in je leven waardoor je weer echt jezelf kan zijn, jij mag leven, je passies kwijt kan en nieuwe levensenergie kan opdoen. Opzet is deze archétypes in harmonie te brengen en in hun kracht en licht te zetten en dat jij als koning/koningin van jouw rijk deze archétypes laat stralen zoals ook jezelf.

Op het programma staan ontspanningsmeditaties, geleide visualisaties, chakrawerk, opstellingswerk en diepe inzichtsvragen welke je op geheel intuïtieve en energetische wijze in contact brengen met je passies, je zijns- wordingskwaliteiten en je levensmissie.

(*) Je kan deze volgen in een eendaagse of tweedaagse workshop. Tijdens de tweedaagse is er meer tijd en ruimte voor je ontdekkingen en je proces en geniet je ook van een opstelling in groep van jouw archétypes.

VERDIEPINGSDAG “Op weg naar meesterschap”  (optioneel te volgen)

 • Interactieve input rond manifestatiewerk, centering, emoties reguleren, jezelf ontdekken en zijn, mindsetwerk, meer liefde zijn en worden, verbinding met jezelf.
 • Oefeningen om meer in verbinding te komen met jezelf, om meer gecenterd en gebalanceerd te zijn, je emoties te reguleren waardoor je makkelijker kan manifesteren.
 • Je krijgt het overzicht van de informatie en oefeningen na afloop ook doorgestuurd in een PDF bestand.

2 INDIVIDUELE SESSIES  (in onderlinge afspraak leggen we deze vast)

 • Tijdens deze sessies staan jouw blokkades centraal, alles wat je tegenhoudt je weg te gaan. In afstemming met jou gaan we ermee aan de slag. Mogelijkheden: Innerlijk Kind werk, BARS-methode, Thetahealing, lezen (reading) van jouw ziel via de Akashakronieken. Je kan kiezen voor 2 aparte sessies van 1,5 uur of 1 halve dag boeken. Ook jouw plan van aanpak kan hier besproken worden.
Mogelijkheden tot deelname: 2 TRAJECTFORMULES

BASISTRAJECT

 • ééndaagse of tweedaagse De Gouden Reis
 • 2 individuele sessies van 1,5 uur

JOUW INVESTERING:

 • ééndaagse workshop De Gouden Reis + 2 individuele sessies: €325,00 inclusief 1 x middaglunch
 • tweedaagse workshop De Gouden Reis + 2 individuele sessies: €495,00 inclusief 2 x middaglunch
 • Kies je voor een 1 daagse De Gouden Reis,  vul dan bij je bestelling in de webshop de kortingscode  “gouden reis ééndaagse” in.

Gespreide betaling is mogelijk. Per maand betaal je een meerkost van 10€.

MASTERTRAJECT =  basistraject + verdiepingsdag

 • ééndaagse of tweedaagse De Gouden Reis
 • 2 individuele sessies van 1,5 uur
 • verdiepingsdag ‘op weg naar meesterschap’

JOUW INVESTERING:

 • ééndaagse workshop De Gouden Reis + 2 individuele sessies: €425,00 inclusief 1 x middaglunch
 • tweedaagse workshop De Gouden Reis + 2 individuele sessies: €595,00 inclusief 3 x middaglunch
 • Kies je voor een 1 daagse De Gouden Reis,  vul dan bij je bestelling in de webshop de kortingscode  “gouden reis ééndaagse” in.

Gespreide betaling is mogelijk. Per maand betaal je een meerkost van 10€.

 

INSCHRIJVEN

Je schrijft in via bovenstaande linken of via de webshop. Daar vind je de 2 mogelijkheden: basistraject – mastertraject. Je maakt een keuze uit een van deze 2 opties en vult bij startdatum de datum in van de dagworkshop of tweedaagse van De Gouden Reis waarmee het traject start. De data van de Gouden Reis workshops vind je op de agenda.   Kies je voor een traject met een 1 daagse workshop ipv 2 daagse De Gouden Reis vul dan bij je bestelling in de webshop de kortingscode  “gouden reis ééndaagse” in.

VERSCHIL EENDAAGSE OF TWEEDAAGSE WORKSHOP DE GOUDEN REIS

Het verschil tussen een ééndaagse workshop of tweedaagse workshop van De Gouden Reis: Tijdens een tweedaagse is er meer tijd en ruimte voor ontdekkingen en je proces en bovendien krijg je een opstelling in groep van de door jou geselecteerde archétypes waarmee je zal gaan werken.

GRATIS E-BOOK

Klik hieronder op de knop ‘DOWNLOAD HIER’ en ontvang onmiddellijk het E-Book. Je ontvangt per mail ook regelmatig waardevolle tips en inzichten om jou te begeleiden op jouw levensreis. Ook op de homepage kan je deze bestellen. 

Bekijk agenda voor data Gouden Reis en Verdiepingsdagen