Home Agenda Agenda De Reis naar Jezelf 6-8 dec

Agenda

Laden Agenda
  • Begindec 6 - 14:00

  • Eindedec 8 - 16:00

  • LocatieAykohuis – Geel

  • Prijs310

De Reis naar Jezelf 6-8 dec

Hoe zou het zijn om volledig te leven vanuit je essentie?

Hoe zou het zijn om volop voor liefde en vreugde te kiezen?

Hoe zou het zijn om niets meer te ‘moeten’ fixen aan jezelf, oordeelloos jezelf te zijn, weten en voelen wie je werkelijk bent voorbij je persoonlijkheid?

Ontdek en ervaar het tijdens deze 3-daagse transitiereis

VERLANGEN NAAR MEER VERBINDING

Verlang je naar meer verbinding met jezelf en het leven, meer vanuit je hart en essentie te leven? Wil je meer liefde, geluk en overvloed toelaten in je leven? Verlang je ernaar  je roeping te volgen, schepper van je eigen leven te worden? Minder moeten, meer zijn en doen vanuit je hart? Ervaren hoe het voelt om jezelf meer te belichamen? Om contact te maken met dat deel in jouw dat in de haastige samenleving minder ruimte en tijd krijgt.

LEVEN VANUIT ESSENTIE

Tijdens deze reis nemen we je mee naar je ware essentie, naar je hart en ziel, je diepste verlangens, je roeping en je dromen. Je komt terug hélemaal bij jezelf. Je oorspronkelijkheid van liefde. Je echtheid voelen, je waarachtigheid, je hart en je kracht.  Jezelf omarmen in alles.  Weer in Liefde “zijn” en vanuit je hart je leven manifesteren. In verbinding komen met jezelf en in overgave gaan met datgene wat groter is dan jou. Leren leven vanuit de dimensie van Liefde in verbinding met jezelf en alles wat met jou resoneert.

IN VERBINDING MET ANDEREN

Door zacht aanwezig te zijn voor jezelf, in verbinding met anderen die ook tijd en ruimte maken om het essentiële in zichzelf en in hun leven op te zoeken, er aandacht aan te geven en deze inzichten weer mee te nemen naar huis, kunnen er wezenlijke veranderingen in je dagelijkse leven plaatsvinden.

JE LEVENSBALANS OPMAKEN EN SCHEPPER VAN JE LEVEN WORDEN

Je krijgt hier tijd en ruimte om de balans van je leven op te maken. Helder zien wat je niet meer wil en wat wel en hoe daarnaar gaan leven vanuit je hart en ware essentie. In bewustzijn een krachtigere schepper van je eigen leven worden. Saboteurs opruimen en patronen doorbreken.

Transformatie niet door iets aan jezelf te ‘moeten’ veranderen wel door terug je essentie te worden. 

Is dat wat je wil, dan ben je erg welkom.

“JE MAAKT EEN  ZIELSREIS DOOR LIEFDE NAAR MEER VERBINDING MET JEZELF EN JE ESSENTIE”

 

P R O G R A M M A 

We maken tijd voor stilte, jezelf beleven in de natuur, het innerlijk spelend kind weer ruimte te geven, onze zintuigen te prikkelen.

Ontspanningsmeditaties, inquiries, geleide visualisaties, ademwerk, inzichtsvragen brengen je op geheel intuïtieve en energetische wijze in contact met:

* je hart, je ziel, jouw diepste essentie

* datgene wat je werkelijk wil

* de krachtigste en liefdevolste versie van jezelf

* het hele ongekwetste deel in jou

* levenssleutels om de weg verder te zetten in je leven en je roeping en ziel te volgen

* je eigen meesterschap

Iedereen volgt in deze bewustzijnstransitie zijn eigen individuele proces.

Er ligt nog een enorm potentieel op jou te wachten. Het potentieel dat al in je leeft.

BEGELEIDING 

* Trainer: Peter Grard

* Assistentie: Anna van Bergenhenegouwen

 

TARIEF: € 310,00

INBEGREPEN: 2 x avondmaaltijd, 2 x middagmaal

IN COMBINATIE MET DE GOUDEN REIS SOULSHOP 20% KORTING

In combinatie met het volgen van de tweedaagse soulshop De Gouden Reis (ontdek je unieke zielstalentencode en levensmissie) heb je 20% korting op het totaal  kortingscode = gouden reis + reis naar jezelf. Gouden Reis Soulshop wordt gegeven op 18-19 januari.

 

DATA EN UREN

    • vrijdag 6 december van 14u tot 21u30 (welkom vanaf 13u30)
    • zaterdag 7 december van 10u tot 22u00
    • zondag 8 december van 10u tot 16u00

MEEBRENGEN

Yogamatje (als je er een hebt), schriftje, pantoffels

 

OVERNACHTEN

Als je van ver komt overnachten kan in een airB&B of B&B in de buurt van de locatie.

TIPS:

DE WORFTHOEVE  – in Geel

IOSONOBYMONIEK  – in Geel

 

LOCATIE

Aykohuis, Larumsebrugweg 122 Geel

 

Schrijf hier in  

 

Soms weet je vooraf waarom je ergens moet zijn, soms niet of je voelt het ook al weet je niet echt waarom… en dan ontdek je het ineens….
 
GETUIGENIS van een 65 jarige vrouw
 
“Je kunt op verschillende manieren een reis naar jezelf beleven, en dit was gewoon mijn manier…Soms denken mensen dat dat een zweverig gedoe is, maar dat is niet waar. Als je heel oprecht met jezelf probeert te zijn, is het een heel pure belevenis. Je kunt trouwens alleen met je eigen waarheid werken (als er al een waarheid bestaat).
 
Eigenlijk zou iedereen dat eens moeten meemaken. Hetgeen er gebeurt of wat je voelt kun je niet ontkennen, het gebeurt gewoon. Het was best heftig, voor mij althans, zeker omdat ik het proces aangegaan ben om in groep te werken.
 
De emoties van de deelnemers die loskwamen brachten mij bij momenten volledig van mijn stuk. Dat was ook de reden dat ik donderdagavond geen zin meer had om te blijven.
Waarom ik dan toch gebleven ben? Dat was een aangeleerde instelling, wat je begint maak je ook af. Je weet nooit wat er nog kan gebeuren, welke dingen nog op je pad komen die je kunnen raken… En dat is ook gebeurd…
 
Sommigen waren zo enthousiast dat ik innerlijk een beetje dichtklapte. Word dat nu ook van mij verwacht?
Ik werd ongelooflijk gelukkig van het geluid van de trom van Anna en Véronique. Dat was thuiskomen. Het was ook de eerste keer sinds Willy gestorven is, dat ik opnieuw gedanst heb. Ik had het gevoel dat ik dat niet meer kon, maar dat was echt openbarend.
 
In het begin voelde ik onwennigheid oa bij die sharing de eerste dag. Oh oh, ik wist op momenten niet in welke wereld ik vertoefde. Mijn baarmoeder is op een harde manier verwijdert en nu gingen we hier dan praten over de verbinding tussen baarmoeder, hart enz..
 
De klokken en het beiaardmuziekje vond ik wel telkens leuk. Het bracht rust voor mij.
Het hoogtepunt, en nu weet ik echt wel waarom ik daar moest zijn, was de sessie met Anna. Er is een opening gemaakt die ik heel erg nodig had.’ sAvonds hadden wij dan buiten die sharing en daar heb ik het gevoel van een ongekende overgave gekend en wist ik dat ik een kluwen aan het losmaken was dat heel diep in mij zat.
 
En Peter je hebt heel mooie diep sprekende ogen, weet je dat?
Ik omarm jullie en wat jullie doen!!”
 
Lieve warme groet, Hilda
 
Hilda, 65 jaar, was deelnemer op de voorbije zomervijfdaagse De Reis naar Jezelf. 

 

Details

Start:
december 6 @ 14:00
End:
december 8 @ 16:00
Prijs:
€310
Categories:

Organisator

Peter Grard
Telefoon:
(0)468 17 60 10
Email:
Website:
https://aykohuis.be/

Locatie

Aykohuis – Geel
Larumsebrugweg 122, Geel, 2440, Belgium.
+ Google Maps
Telefoon:
0468176010
Website:
www.aykohuis.be