Home Agenda Agenda Retreat Ondernemen vanuit Essentie 13-15 maart 2020

Agenda

Laden Agenda
  • Beginmrt 13 - 11:00

  • Eindemrt 15 - 16:00

  • Locatie

  • Prijs1125

Retreat Ondernemen vanuit Essentie 13-15 maart 2020

Hoe zou het zijn om meer vanuit je essentie te ondernemen, vanuit natuurlijkheid en je ware natuur? Hoe zou het zijn jouw ‘waarom’ van je missie en ondernemerschap dieper te voelen?

* Wil je als ondernemer  je innerlijk en uiterlijk leiderschap hartiger en krachtiger maken? Wil je als ondernemer je levensmissie dieper verkennen. Wil je meer gaan werken op hart- en zielsniveau, vanuit jouw essentie en groter doel?

* Verlang je naar meer verbinding met jezelf en het leven? Verlang je ernaar om meer vanuit je hart en ziel en je essentie te leven? Minder moeten, meer zijn en doen vanuit je hart?! Datgene gaan doen waarvoor je in de wieg gelegd bent?

* Verlang je naar stilte en rust? Wil je meer contact maken met dat deel in jouw dat in de haastige samenleving minder ruimte en tijd krijgt?

* Verlang je om weer vrij en gelukkig te worden én daarbij je blokkades (welke in wezen illusies zijn) te helen en transformeren die je hierin tegenhouden?

* Verlang je ernaar jezelf totaal te omarmen maar lukt het nog niet goed? Verlang je ernaar oordeelloos jezelf te zijn? Verlang je naar meer vrede en harmonie in je leven en ken je nog te veel (innerlijke en uiterlijke) strijd?

* Verlang je ernaar om te komen tot werkelijk geloof dat je niets meer te fiksen hebt aan jezelf en dat je totaal oké bent zoals je bent en dus de strijd met jezelf mag stoppen?

* Verlang je er naar om meer in éénheid en overgave te leven en minder in afgescheidenheid, strijd en controle?

“WAAROM DOE JE WAT JE DOET EN WIE BEN JIJ DAARIN IN ESSENTIE?”

Met deze vragen en verlangens gaan we aan de slag.

 

INHOUD EN PROGRAMMA

* Je zal jouw potentieel meer helder krijgen.

* Je zal je leiderschap hartiger en krachtiger maken.

* Je levensmissie zal duidelijker worden.

* Je blokkades op persoonlijke en bedrijfsvlak worden aangepakt en getransformeerd.

* Je gaat meer vanuit jouw essentie als mens en ondernemer handelen voor een groter doel dat jezelf overstijgt.

Als leider van je bedrijf of organisatie ga je dieper kennismaken met deelaspecten van jezelf en krijg je een nieuw zicht op de ‘leider’ in jou, je persoonlijke missie en de koppeling hiervan met je bedrijf/organisatie.

Je komt in contact met de bronkwaliteiten van het leven en gaat deze integreren in je privé en werkleven wat voor meer balans zal zorgen. Maatwerk waar jouw behoeften en verlangens centraal staan in dit aanbod.

Je zal na deze training anders in het leven staan en met meer rust en vreugde je werk verder voltooien. Er zal een nieuwe leider in jou geboren worden.

WIL JE HIERIN INVESTEREN EN GROEIEN?

Kies voor een 3daagse retraite vol transformatie naar essentie + 3 individuele sessies

UREN, DATA EN LOCATIE

De retraite gaat door 13-14-15 maart 2020 in de abdij van Tongerlo. We starten vrijdag om 11 uur (onthaal vanaf 10 uur) en eindigen zondag om 16u.

INDIVIDUELE SESSIES

De individuele sessies (van 2 uur) plan je in na de driedaagse. Hier werken we stevig door op verdere transformatie.

JOUW INVESTERING

€ 1.125,00  (incl. BTW) inclusief programma 3daagse, overnachtingen en maaltijden en 3 individuele sessies

EARLY BIRD TICKET aan € 925,00 bij inschrijven voor 1 januari 2020. Gebruik de kortingscode : ondernemen vanuit essentie , bij je bestelling in de webshop.

VRIJBLIJVEND VERKENNEND GESPREK

Je kan als je dat wenst eerst een verkennende gesprek boeken waar we kennismaken en bekijken of we een match zijn. Dit gesprek kan je hier boeken. Dit gesprek kan telefonisch, via zoomcall of live.

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

Max. 8 mensen kunnen deelnemen.

 

“Word de nieuwe leider!”

Dit traject is erop gericht om jouw innerlijke licht als bedrijfs- of organisatieleider, jouw wijsheid en kwaliteiten op te doen lichten, om je energie te verhogen en een stralende en succesvolle leider te worden en dit alles voor een groter doel.”

 

Ook een individueel traject is mogelijk

Een traject van 12 sessies van 2u = 24 uur intensieve coaching.

Na een gratis intakegesprek waar we kennismaken, gaan we daarna aan de slag als we een match zijn. Dit gesprek kan je hier boeken. Dit kan telefonisch, via zoomcall of live.

JOUW INVESTERING

€ 1.997,00 (incl. BTW)

 

Organisator

Peter Grard
Phone:
(0)468 17 60 10
Email:
Website:
https://aykohuis.be/