Home Getuigenissen

Getuigenissen

“De Gouden Reis is heel leerrijk! De eerste keer vond ik het moeilijkst omdat ik veel over mezelf moest vertellen. Dat kan ik niet goed.

Na de eerste keer wou ik eigenlijk niet teruggaan, maar ik ben toch gegaan. De tweede keer was leuker dan de eerste keer. Tijdens de tweede keer leerde ik al een paar talenten kennen die ik mocht voorstellen zoals ik wou.

De derde keer zag ik ze allemaal. Dat was wel fijn en leerrijk. Het is jammer dat ze in de scholen niet op zoek gaan naar de talenten van de leerlingen. Het heeft me al geholpen.”

Ines, 16 jaar
De Gouden reis was een bijzondere ervaring. Elke keer een stap verder in de richting van je bewustzijn en op het einde van de dag een serieuze eye-opener.
Voor mij was ook de familie-opstelling heel bijzonder. Wou dat al zo lang en ineens kregen we dat er zo maar bij. Ik heb veel van me kunnen afschudden daardoor.
Ik vond het eten bijzonder lekker en hou de sessies met eten extra in het oog ­čśë
Het was een geweldige groep waarbij iedereen elkaar respecteerde en er veel verteld is kunnen worden. Ik denk dat iedereen met tools naar huis is gegaan.
Peter is een perfecte gids. Speels, echt en aanwezig.
Nicole

Pure gelukzaligheid. Bevrijdende inzichten. Verhelderende ontdekkingen. En in het naar huis rijden was er vuurwerk te zien. Ik denk dat er iets gevierd moet worden.

Bedankt Peter voor de ontzettend interessante reis!

Ilse, 38 jaar

Prachtig bezield werk!! De Gouden Reis bracht me bevestiging, het duwtje dat ik net nog nodig had. Dank je Peter !!!
Mooi hoe je met eenvoud, warmte, je pure ZIJN dit uitstraalt .

Sandra Van den Meersche

 

Sandra

WONDEREN BESTAAN DUS TOCH !!!

“Al jaren geloofde ik niet meer in de liefde en ik was erg eenzaam, tot ik bij Peggy terecht kwam en haar jaartraject NVC (non-violent communication) ging volgen. Stap voor stap kwam ik dichter bij mezelf, en kreeg ik inzicht in mijn eigen zelf gecre├źerde eenzaamheid. Verdriet wat er al jaren zat opgestapeld vond een weg naar buiten.

Dan gingen we pijn transformeren, en oh mijn God wat was het een eye-opener voor me. Ik had mezelf zoveel tekort gedaan, en meteen na het transformeren van pijn, voelde ik verlichting in mijn binnenwereld, alsof er een zware last van mijn schouders viel. Er was iets in gang gezet….ik voelde het in mijn hele systeem.
Wat in de week na de sessie gebeurde was ongelooflijk!!!!

Ik hoefde er zelfs niets voor te doen, ik kreeg zoveel bevestiging en ik kreeg een hele waterval van complimentjes over me heen, het voelde zoooo goed aan, en dan gebeurde er echt iets prachtigs.
Hij kwam, ik zag hem, en het was liefde op het eerste gezicht, en waar ik anders bang en onzeker, niet durfde om de relatie aan te gaan, kon ik nu open en veilig de verbinding aangaan met hem, wat een heerlijk gevoel!!!! Verliefd!!!!!! Ik had altijd het gevoel gehad dat er voor mij geen liefde was weggelegd. Wat had ik het verkeerd zeg!!!!

 

Liefde in overvloed en vol vertrouwen ben ik er in kunnen stappen, geen angst meer geen twijfel en daarom lieve Peggy: WAT BEN IK ZO ONTZETTEND DANKBAAR DAT IK BIJ JOU TERECHT KWAM.
Wat een prachtig geschenk heb ik van je gekregen, dank je wel dat je geduldig met mij de dans bent aangegaan. Ik kan het wel van de daken schreeuwen. IK VOEL ME ZO INTENS GOED, en het voornaamste is dat ik zonder angst het weer te verliezen, mezelf helemaal kan open stellen, en ik kan vanuit het hart zeggen nu, wat is het leven heerlijk, en wat is de liefde zalig!!!
Blijf dit doen zodat er meer mensen hun pijn kunnen transformeren en net als ik mogen ervaren dat wonderen echt bestaan!

Petra Stevens

“Peter overstijgt het drama. Liefde en┬áhumor, een helende cocktail.”┬á

Annemie

Annemie

De begeleiding kwam vanuit twee mooie mensen met elk een hart, een passie voor hun zaak, hun missie en een daaruit voortvloeiende natuurlijke expertise.

Jullie hadden een mooi programma klaar. Jullie hebben fijn op ons afgestemd en voelden ons goed aan. Ik vind het mooi dat jullie het programma aan het tempo en aan de behoeften van de groep hebben afgestemd.

 

Ik vond dat jullie professioneel waren en tegelijkertijd dicht bij ons. Ik ben blij dat jullie elkaar ook vonden in deze tweedaagse. Jullie konden elk jullie ding doen, jullie konden elkaar vrij laten en jullie konden elkaar aanvullen.

De ruimte was ook erg aangenaam, rust- en ruimtescheppend.

 

Ik vond jullie begeleiding loving and kind. Aanwezig. Zacht. Begripvol. Wijs.

 

Dit weekend kwam voor mij op een speciaal tijdstip. Ik ben ook diep tevreden dat jullie genoten van me in de groep te hebben. Ik genoot zelf ook diep van de groep, van de energie├źn, van de uitwisselingen, van de transformaties en van de inzichten te zien landen in deze mensen. En van wat jullie ons elk wilden geven. Jullie geven zo veel. In elke zin. Los van de oefeningen.

 

Jill Marchant

De Gouden Reis stond al langere tijd op mij verlanglijstje. En blijkbaar niet onterecht.
Het was een zeer fijne ervaring. Heel even voelde ik verwarring. Ik wist niet wat er allemaal in/met mij gebeurde.
Maar dankzij de professionele begeleiding van Peter en de prachtige oefeningen, meditaties en visualisaties kwam er al vlug duidelijkheid.
Het klopte gewoon.
Ook het opstellingswerk bracht heel wat in beweging. Ik heb oude dingen kunnen loslaten waardoor er ruimte kwam. Heel mooi.
De sterkte van het programma was heel de dag samen, steeds dichter naar het eindresultaat (elke keer een puzzelstukje meer). En dat eindresultaat klopte.
Ook op de begeleiding niets aan te merken. Professioneel en ondersteunend.
Voor mij was het programma prima. 
Een aanrader.
Dank je voor deze bijzondere dag Peter.
Sonja
Sonja Vinckx

” Peter heeft een zeer grote rugzak aan inzichten, mogelijkheden en manieren om dichter bij mezelf te komen. Voor mij waren de geleide visualisatie oefeningen en de opstellingen het krachtigst.
Ik vind het een meerwaarde dat Peter een man is die zijn eigen zoektocht in het leven deelt. Hij laat zowel zijn kracht zien als de dingen die hij bij zichzelf momenteel versterkt. Dat was voor mij de uitnodiging om mezelf te accepteren zoals ik ben en in verbinding te gaan met mijn kracht.”

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hans Hoet

Ik wil je graag bedanken voor de wondermooie boodschap die je uitdraagt met je gratis E-Book.

Je kwam op het juiste moment op mijn pad.

Ik lag even gestruikeld neer hopeloos wachtend op een barmhartige samaritaan … en dat was jij met je boek!

Dank je wel!

Ik durf weer, ik zie weer, … noch niet waar naartoe maar durf weer in vertrouwen stappen zetten!

Dank je wel!

Ann Vansteenkiste

Ann Vansteenkiste

Toen ik de aankondiging las van de training om zelf coach te worden van deze methode, heb ik op 5 minuten beslist om in te schrijven.
Met alles wat ik al gedaan en geleerd heb, maar ook in mijn eigen persoonlijke proces, voelde dit als een ontbrekend puzzelstuk.
Ik ging in eerste instantie voor mezelf, om meer inzicht te krijgen in mijn eigen missie na een burn out van bijna 2 jaar, maar ik ontdekte dat de Gouden Reis ook prachtig is om door te geven aan mijn cli├źnten die nog op zoek zijn naar zichzelf.
De fijne groep en de zachte, onvoorwaardelijkheid van Peter, maakten dat ik me veilig genoeg voelde om mijn kwetsbare kanten toe te laten.
Ik ga hier zeker mee aan de slag, want dit is wat de mensen en de wereld nodig hebben: her-verbinden met je Ware kern, je Zielenmissie.
Aanrader!

Brigitte Hendrickx, 51 jaar

Bewaren

Brigitte Hendrickx

Voor mij betekende deze ‘reis naar mezelf’ een “neverending story”, want ik wil niet ‘af’ zijn, ik wil doorgroeien en steeds nieuwe dingen blijven ontdekken. Je hebt me daarvoor ontzettend ge├»nspireerd Peter, je bent een ‘naturel’ die zijn intu├»tie volgt en dat vind ik ‘gaaf’. Ik hou niet van mensen die schemaatjes afwerken maar wel van mensen die de groep volgen, aanvoelen en invullen. Ik houd van mensen die gepassioneerd zijn en dat ben jij … jouw ‘overduidelijke’ missie … Je bent bij ons en tegelijk blijf je bij jezelf… zo mooi!!! Het was kort maar krachtig… het laat me nooit meer los!┬á

Lieve Van Beeck 

Lieve Van Beeck
“Deze training was echt een verrijking. Je kan er direct mee aan de slag en is praktisch zeer bruikbaar. Was een echte eye opener, dus een echte aanrader. Je word in je ziel geraakt.” Heidi Verbeke
 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Heidi Verbeke

“We hebben samen mooi gewerkt aan het verdriet en de pijn van mijn innerlijk kind.
Die pijn en dat verdriet zijn weg en het innerlijk kind voelt nu heel fijn aan.
Ze weet dat ze welkom is, dat ze een plek in mijn hart heeft (ja daar heb ik een hangmatje voor haar ge├»nstalleerd­čśŐ en daar komt ze regelmatig naar toe met haar popje dat ze niet wil loslaten).”

Nadine De Jong

Een getuigenis over de impact en het effect van de Innerlijk Kind Helingsmeditatie

Nadine De Jong

Mijn eerste gevoel bij de door mij gekozen kaarten : Alles is al aanwezig in mij  !
Zelfvertrouwen neemt sterk toe. Het voelt goed om op afstand te kijken naar mijn op mijn gevoel gekozen archetypen.

Anne Crabbe

Anne Crabbe

Prachtig bezield werk!! De Gouden Reis bracht me bevestiging, het duwtje dat ik net nog nodig had. Dank je Peter !!!
Mooi hoe je met eenvoud, warmte, je pure ZIJN dit uitstraalt .

Sandra Van den Meersche

Er is vanalles op mijn pad gekomen de laatste tijd. Ondertussen is alles voor mij precies vanzelf zijn werk aan ’t doen.┬á Er zijn dingen die zich aan ’t regelen zijn.┬á Het lijkt alsof de kleine voorzichtige “bestelling” die ik tijdens de workshop deed stilaan wordt geleverd.┬á Mijn praktijk blijft in beweging, er komen nieuwe dingen bij, nieuwe klanten… dat zit allemaal goed.┬á Het maakt dat ik mij veel sneller in balans kan zetten als ik eens met iets zit.┬á En ┬ádat is misschien net wat ik zocht of hoopte te vinden.┬á Het zit dus goed… Dus dikke bedankt!
De begeleidingen die je deed vond ik zeer goed gedaan.  Je schakelde dan precies over naar aandacht en focus, dat was heel duidelijk voelbaar.

Gerda Lieckens

Gerda Lieckens

De coaching door Peter leidde al na een paar dagen tot duidelijk resultaat. Ik wist na de coaching wat te doen en hoe. En dat lukte. Bedankt!

Inge Ketels

Inge Ketels

“Nieuwsgierig en zonder goed te weten wat ik kon verwachten ging ik naar de Reis naar Jezelf. Wat een ervaring!

Ik leerde op een geheel andere manier naar het leven kijken en leerde ook de manier om het echt toe te passen in mijn dagelijkse leven. Ik kon ervaren hoe een meditatie werkelijk effect heeft. En dit alles te delen in een ongedwongen huiselijke sfeer samen met gelijkgestemde zielen en met onze fantastische coach Peter die dit doet met hart en ziel.

Nu twee weken later heb ik de dingen die ik geleerd en ervaren heb al volop ge├»ntegreerd in mijn leven. Ik ervaar een grote innerlijke rust, heb geleerd het “drama” in het leven los te laten en te vertrouwen op een prachtige toekomst door te leven vanuit het hart en vanuit het geloof dat het mogelijk is het positieve aan te trekken om zo mijn droomleven te realiseren. Ik ga zeker verder op dit pad. Bedankt Peter voor deze mooie levenslessen!”

Isabelle H. (46 jaar)

“Wat ’n inspirerend en verhelderend weekend! Dankbaar voor de inzichten!
Hoe bepaalde arch├ętypes naar boven bleven komen… en dankzij de opstellingen verduidelijkt werden en konden getransformeerd worden… Verbinding op zielsniveau… ???” Kirsten Smeets

Kirsten Smeets